Send sikkert din faktura og kreditnota elektronisk via e-mail direkte til kunden. Det er nemt, hurtigt, og så sparer du portoen.   


Sikker udsendelse af elektroniske fakturaer

Når du sender en elektronisk faktura gennem EasyBill, kan du være 99% sikker på at den ikke bliver opsnappet af et spamfilter. Vi benytter det anerkendte PostMark til udsendelsen, og alle vores afsenderadresser er sikret til at virke med PostMark. På den måde når vi en ekstremt høj afleveringsstatistik.

 

EasyBill sørger for, at: 

  • dine fakturamails bliver sendt med det samme
  • dine elektroniske fakturaer ikke ender i kundens spamfilter (PostMark)

 

Hvordan virker det? 

Når du har indtastet en faktura, kan du med et enkelt klik sende den elektronisk af sted til kunden direkte fra dit kontrolpanel. Kunden modtager herefter en e-mail med fakturaen i pdf-format i den fakturaskabelon, du har valgt at benytte i EasyBill.

 

Inden du sender e-mailen af sted, har du altid mulighed for at sende en testmail til dig selv og tjekke om alt ser ud, som du ønsker.  

 

Få din egen afsenderadresse 

Du har også mulighed for at få din egen e-mailadresse koblet på din konto som afsenderadresse. Det koster kr. 99,-, og så gennemgår vi din e-mailopsætning, så den ligeledes er sikret at virke med PostMark.

 

Vil du vide mere? Log ind på din EasyBillkonto og gå ind under indstillinger.