Rent teknisk, så er en af de vigtigste faktorer på et website / hjemmeside, er at det performer - det vil sige det kommer hurtigt frem når brugerne vil besøge dit website - SiteMon360 der er nyeste skud i Easybills portefølje af værktøjer til selvstændige sørger for at holde øje med dit website.

SiteMon360 holder øje med dit website på de vigtigste punkter, så du slipper for at stå med håret i postkassen når fx. SSL certifikatet er udløbet (det sker oftere end man tror), eller hvis bogholderiet har overset regningen på 50 kr. fra dk-hostmaster. - Det er en lille ubetydelig regning, men den er altafgørende for dit website kører.

Men den mest fængende faktor er at der bliver holdt øje med dit websites hastighed, således at hvis der sker store fald i hastigheden, så får du besked med det samme. fx. hvis en studentermedhjælper lægger et stort billede på forsiden eller udviklerne lægger tung kode på sitet. Så får du en mail med advarsel om at dit sites hastighed er blevet ringere (eller bedre for den sags skyld)